Merkur

Produktområder:

Modeltro skinneunderlag med ballast i skala H0, TT, N og Z.
Prægede skumplastplader til tag, mur og vejbelægning.
Materialer til landskabsopbygning.
Modellermasse, buske, træer, vejbelægning, tunnelportaler og murarkader gør en spændende og realistisk landskabsopbygningen mulig.


Merkur‘s katalog, der kan købes hos forhandleren, indeholder en indgående beskrivelse af opbygning af et anlæg med skinneunderlag og naturtro ballast. Underlaget i Styroplast-skum virker meget støjdæmpende, og giver mulighed for at lave en meget realistisk sporopbygning, både i maskindepotet, på stationen og på strækningerne. Det er nemt at skære underlaget til med en skarp hobbykniv, og der leveres også løs ballast i 500g poser og ballastmåtter på 115cm x 15cm til at udfylde mellem skinnerne.

Merkur’s underlag til Märklin’s K-skinner. Der findes også underlag til Roco, Roco-Line, Fleischmann, Lima, Pilz (TT), Arnold, MiniTrix, Roco-N (Flex og radius) og Märklin Mini-Club (Z).

Forlanger landskabsarkitekten en sø i det rekreative område, er det nemt at lave med Merkur Styroplast Modellwasser. Det leveres brugsfærdigt i en 250ml flaske, afgiver ingen giftige dampe eller ubehagelig lugt, og hærder langsomt op, så man kan nå at få det fordelt over hele fladen.